Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu schimbă ordinul de ministru pentru purtarea măștilor: 'În două săptămâni ajungem la condiții mai bune'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, anunță că ordinul prin care angajații sunt obligați să poarte mască la locul de muncă o să fie schimbat.

„Este primul pas pentru revenirea la normalitate. Sunt foarte fericit să particip la acest eveniment. E un pas important pe care îl facem. Cred că suntem prima țară care facem asta. Facem asta datorită românilor, pentru că au înțeles să se vaccineze.

Specialiștii ne-au spus că putem face acest eveniment pilot. Ei mereu urmăresc ce ne spun ei. În două săptămâni ajungem la condiții mai bune.

Încă nu este o decizie (n.r. în cazul angajaților unde toți sunt vaccinați). După întâi iunie vom lua această decizie. Momentan e un ordin al ministrului Sănătății și este o decizie luată înainte de a o analiza foarte bine. De la întâi o să discutăm despre acest lucru. Eu cred că se va schimba acest ordin. Deocamdată cu mască la locul de muncă, dar acest ordin o să fie modificat după 1 iunie”, a declarat Florin Cîțu.

Citește și: PROTEST în Piaţa Victoriei - Zeci de persoane au ieşit în stradă împotriva stării de alertă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.