Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu spune că s-a sacrificat pentru România: 'Cei de la USR aveau tot felul de măsuri populiste'

citu

Florin Cîțu acuză că în mandatul său de premier, cât timp USR a fost la guvernare, Uniunea a încerca introducerea unor măsuri populiste. Liderul PNL a dezvăluit că a făcut față și când era ministru de Finanțe, în mandatul de premier al lui Ludovic Orban, pentru ca România să nu adopte măsuri populiste care ar fi provocat pierderi economice.

Cîțu a declarat că nu este mulțumit că a trebuit ca PNL să se alieze cu PSD la guvernare, dar a adăugat că a făcut acest sacrificiu pentru România.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu, după ce a rezistat numai 11 luni ca premier: 'E media ultimilor 7 ani' + DEZVĂLUIRI despre ce i-a lăsat lui Nicolae Ciucă

”Nici mie nu îmi place, nu sunt fericit că suntem aici. E un compromis pentru stabilitatea României. Avem nevoie de un guvern stabil, eu am înțeles acest lucru, colegii mei au înțeles acest lucru. Eu am făcut un pas în lateral pentru binele României. Nu e imaginea pe care voiam să o avem acu, dar mergem înainte.

Noi, în această guvernare, vom apăra principiile liberale. În guvernarea trecută m-am opus măsurilor populiste, și celor de la USR, care aveau tot felul de măsuri populiste, care ar fi aruncat în aer stabilitatea economică a României, și lui Ludovic Orban, în an electoral.”, a spus Florin Cîțu la TVR 1.

Citește și: Florin Cîțu, despre eșecul campaniei de vaccinare: 'Am fost victima propriului succes' .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.