Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO+FOTO - Situație absolut HALUCINANTĂ în Senat

O situație absolut halucinantă a apărut în Senat. După disoluția grupului UNPR, s-a creat o situație mai puțin...obișnuită. Senatorul UNPR Ioan Iovescu a trecut la PSD, iar cei de la grupul UNPR i-au cerut să își elibereze biroul de la grupul senatorial UNPR.

Aici a început circul. Între senatorii Ioan Iovescu și Constantin Popa a izbucnit o ceartă de toată frumusețea, pentru că Iovescu nu dorea să își strângă lucrurile din birou. Și nu, nu era vorba despre lucrurile obișnuite găsite într-un birou.

Se pare că Ioan Iovescu și-a făcut din biroul de la grupul UNPR noua casă și a adus acolo tot ce putea să își aducă pentru strictul necesar. În biroul său de la UNPR putem vedea geamantanul cu haine, parfumuri, fier de călcat, costume, cămăși, dar și resturi de mâncare sau sticle cu apă goale.

Cei de la UNPR susțin că Iovescu dormea și locuia practic la biroul din Senat, asta deși el primește diurna, ca orice senator, pentru a-și achiziționa locuință la hotel.

De aici a și început scandalul, pentru că senatorul Constantin Popa i-a cerut lui Iovescu să își strângă toate lucrurile din birou și să plece. Acesta a refuzat, iar Popa i-a aruncat trolerul pe ușă și l-a înjurat. Odată cu aceste fapte, Iovescu a spus că s-a simțit amenințat de Constantin Popa și l-a acuzat că ”m-a amenințat cu moartea”.

P.S. Sub protecția anonimatului, secretarele de la grupul UNPR din Senat ne-au spus că le-au văzut pe Iovescu ”chiar și în chiloți pe holuri”, iar femeile de servici s-au plâns că Iovescu făcea duș în baia de lângă grupul UNPR din Senat.

content-image

content-image

content-image

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.