Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Fratele lui Fane Spoitoru este omul de bază al lui Ciprian Ciucu, ca să câștige Primăria Sectorului 6: 'Ar putea să-mi dea şi mie o tarabă în piaţă'

Nu doar Nicușor Dan are prieteni interlopi, ci și cel cu care face echipă pentru București, Ciprian Ciucu, candidat la Primăria Sectorului 6. Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru, a explicat, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, în ce constă ajutorul pe care îl acordă lui Ciprian Ciucu, candidatul PNL la sectorul 6. Acesta susţine că, împreună cu aproximativ 20 de oameni, îmbracă tricouri branduite cu numele lui Ciprian Ciucu şi împart pliante prin sector.

"Vali Capone a fost prieten foarte bun cu Fane, este prieten cu mine, eu îl apreciez. M-a contactat să-l ajut pe Ciprian Ciucu şi îl ajut că acum PNL e la putere. PSD nu face la fel? Eu îl susţin pe Ciucu că a apelat la mine.

Citește și: Traian Băsescu, atac la Gabriela Firea: Cineva încerca să prezinte Podul Ciurel ca pe o mare realizare, iar podul nu-i terminat

Împrăştiem şi noi bileţele pe stradă. Capone e băiat bun, deține putere la piață, îl ştie toată lumea, e un băiat care ajută, toată lumea îl vorbeşte de bine, eu îl apreciez.

Eu am bani să îl ajut financiar pe Ciucu? N-am cum să-l ajut financiar că abia mă menţin pe mine. Dacă vrea el să mă ajute pe mine. Eu îl ajut prieteneşte pe Capone. El m-a sunat de două ori şi m-a rugat să-l ajutăm pe Ciucu în campanie, să împrăştiem şi noi, ca să îl ajutăm ca să ia candidatura... că şi PSD-ul face la fel. Ne îmbrăcăm şi noi în tricouri cu numele domnului Ciucu, mergem prin sector. E ceva ilegal? Dacă e ceva ilegal nu mă bag. Eu am făcut 10 ani de pușcărie.

Citește și: Tăriceanu: ‘I-aș ruga pe Iohannis, pe Orban, pe Cîțu să încerce să trăiască cu 1.000 de lei pe lună’

Eu cu mare plăcere aştept să mă contacteze din nou şi-l ajut cu mare plăcere. Acum, dacă am ieşit pe post, cred că nici nu mă mai bagă în seamă", spune Ion Migdal.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă îl ajută şi pe candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Generală, Nicuşor Dan, Ion Migdal a răspuns că nu i s-a propus aşa ceva.

Citește și: Doctorul Monica Pop a răbufnit: Nu-i credeți pe fățarnici! Neagă public existența Covid, dar dau repede din coate pentru a face rost de medicamente

"Eu îl respect, e un om respectat în lumea noastră, a interlopilor. Capone nu mi-a spus despre aşa ceva. Eu am fost rugat să-l ajut doar pe Ciucu, nu pe Nicuşor Dan. Capone are foarte mari calităţi, a ajutat pe toată lumea la piaţă, poate mi-o da şi mie vreo tarabă. Eu merg pe garanţia lui Capone, că nu are de ce să mă mintă. Fratele meu l-a cam scos pe stradă, l-a băgat în seamă şi-l respectă cei din lumea de care ziceţi dumneavoastră (interlopă - n.red).

Eu îi fac un serviciu prietenului meu, dar şi prietenul meu trebuie să-mi facă un serviciu. Ar putea să-mi dea şi mie o tarabă în piaţă. Eu îmi văd de familia mea, vreau totuşi să fac ceva legal", adaugă Ion Migdal.

Citește și: Traian Băsescu, atac la Gabriela Firea: Cineva încerca să prezinte Podul Ciurel ca pe o mare realizare, iar podul nu-i terminat

Fratele lui Fane Spoitoru a declarat, de asemenea, că nu locuieşte în sectorul 6, deci nu-l va putea vota pe candidatul pe care-l ajută acum în campanie.

Vali Capone, pe numele său real Valentin Rădulescu, pare să fi fost „preferatul” autorităților locale din Sectorul 6, pe vremea când în fruntea primărei s-a aflat Rareș Mănescu.

Citește și: Tăriceanu: ‘I-aș ruga pe Iohannis, pe Orban, pe Cîțu să încerce să trăiască cu 1.000 de lei pe lună’

După câștigarea alegerilor din 2012 de către liberalul Rareș Mănescu, Valentin Rădulescu, alias ”Vali Capone”, și-ar fi mutat ”cartierul general” în Sectorul 6, unde a cunoscut o ascensiune spectaculoasă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.