Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea anunță măsurile luate pentru perioada de după 14 mai: 'A fost o dorință mare a bucureștenilor'

DDMedical
Gabriela Firea

Primarul general Gabriela Firea a vorbit, marți seara, la TVR, despre măsurile pe care le-a luat pentru ca bucureștenii să fie în siguranță, după data de 15 mai, atunci când expiră starea de urgență.

"Pandemia nu s-a oprit, nu am ajuns la vârful numărului de contaminări. A fost o dorință foarte mare a bucureștenilor să se deschidă parcuri. Cred că vor respecta, că nu vor aglomera anumite alei sau zone.

Îi voi informa pe bucureșteni, la intrarea în parc, cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte, să se spele pe mâini, să folosească dezinfectanți.

Citește și: Revoluție în Poliție! Sistem de recunoaștere facială pentru IGPR! Achiziție de aproape un milion de euro!

Cu privire la transportul în comun de suprafață, am hotărât să avem pe trasee toate auborzele, tramvaiele și troleibuzele. Este foarte bună recomandarea ca firmele și instituțiile publice să aibă un program în ture, pentru a nu fi aglomerație.

În Capitală sunt foarte multe biserici, schituri si mănăstiri, care au curți unde se pot desfășura evenimente religioase. Este o măsură corectă pentru că duminica, în București, sunt foarte aglomerate. Vor fi deschise în timpul săptămânii pentru a ne reculege, a ne ruga, dar este vorba despre slujba de duminică pentru că atunci se adună mulți oameni.

Ne am fi dorit informații cu privire la spitale, dacă se vor fac iși alte internări, în afara urgențelor", a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.