Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | George Simion a dat buzna în redacția unui radio de limbă maghiară. Liderul deputaților UDMR: 'Nu vom da curs provocărilor ieftine'

csoma botond

George Simion, copreședintele AUR, a dat buzna miercuri în redacția unui radio de limbă maghiară din Cluj Napoca, în căutarea sediului unei fundații în care ar fi implicat socrul lui Rareș Bogdan. Gestul lui Simion a stârnit reacția liderului deputaților UDMR, Csoma Botond, care transmite că formațiunea pe care o reprezintă nu evită confruntările politice, însă acestea trebuie aibă loc în Parlament. Deputatul afirmă că UDMR va sprijini redacția Radio Paprika pentru tragerea la răspunde a celor vinovați de perturbarea activității stației.

„În cursul zilei de ieri, George Simion împreună cu colegii săi, și-au făcut apariția în redacția Radio Paprika, unde fără a avea acordul prealabil al personalului au început să filmeze, deranjând astfel activitatea desfășurată de cei prezenți în sediu. Se presupune că persoanele căutate în mod inopinat au fost reprezentanții UDMR, deși cu aceștia puteau avea o întrevedere chiar în Parlament.

Prin urmare, nu era necesar să parcurgă un drum așa de lung până la Cluj în acest sens și nu trebuiau deranjați etnicii maghiari pentru a efectua acest demers absurd, având în vedere că niciodată nu am evitat dezbaterile în Parlament și nu o vom face nici în viitor!

Acela este locul în care trebuie să se desfășoare confruntările.

Nu vom da curs provocărilor ieftine, întrucât pe asemenea demersuri se bazează întreaga imagine a lui George Simion, dar nici nu vom rămâne indiferenți în astfel de situații în care membrii comunității noastre sunt folosiți ca și personaje în discursurile demagogice ale acestuia! Vom acorda postului Radio Paprika și personalului aferent întregul sprijin necesar pentru a putea atrage răspunderea unor astfel de personaje electoraliste!”, scrie Csoma Botond pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.