Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - George Simion: Am luat foc după conferința lui Voiculescu. Vlad, mâine la 12.00 sunt la tine, fără megafon. Să te pregătești!

Inquam Photos / George Calin
AUR protest

Președintele AUR, George Simion, a anunțat sâmbătă seara că duminică la ora 12.00 se va prezenta la Ministerul Sănătății alături de o delegație de parlamentari ai partidului pentru a discuta cu Vlad Voiculescu „fără megafon”. Declarația vine după ce AUR a organizat un protest la minister, iar Voiculescu a spus că el manifestația în care i s-a cerut demisia este un demers politic, dar că discută cu orice cu condiția să nu vină cu megafoane.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

„In seara asta am luat foc pentru ca ministrul a spus ca asteapta protestatarii si ca asteapta doleantele si apoi a fugit ca un sobolan pe usa din dos la 10 minute, v-am aratat in direct. Nu stiu unde mai trebuie sa tip si cat trebuie sa tip, dar o sa tip pana la capat. Oricat ar da CTP in noi, suntem puternici si putem rasturna muntii si putem rasturna acest sistem nenorocit”, a spus George Simion.

Deputatul a spus că mâine nu va mai organiza protest si va merge cu parlamentari ai partidului la discutii cu ministrul, fara megafoane, pentru o audienta asa cum a spus Voiculescu ca primeste. „Maine la ora 12.00 sunt la tine la minister, sa te pregatesti”, a declarat el.

„Sa-ti fie rusine”, a adăugat George Simion. El s-a filmat cand s-a dus la minister, dupa conferinta, si un paznic i-a spus ca nu mai este nimeni in institutie.

AUR ii cere demisia lui Vlad Voiculescu dupa incendiul de la Matei Bals.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.