Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO George Simion detonează partidele politice: 'Noi nu vrem puterea pentru noi, ci pentru a-i pune în fruntea țării pe adevărații profesioniști'

AUR
George Simion

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat, la TVR 1, în emisiunea ”România 9” că partidul și-a propus să „pună mâna pe putere” nu pentru a o păstra, ci pentru a o preda adevăraților profesioniști pe care i-au întâlnit în deplasările prin țară. Simion susține că, spre deosebire de partidele clasice, AUR vrea să pună pe primul loc interesul națiunii, și nu pe cel de partid.

Citește și: Kamara intervine sarcastic în scandalul acuzației de rasism asupra lui Colțescu: Sunt component al trupei Alb Negru. Oare am voie să mai spun așa?

„Noi, AUR, am găsit în rândul patrioților, în rândul rețelei profesioniștilor, în rândul patrioților și alte categorii sociale. Noi am venit cu dinamismul, noi am fost cu campania, care spune că este timpul să punem profesioniști la conducerea țării, este timpul să renunțăm la politica asta partinică și să renunțăm la interesul fiecărui partid și să punem interesul națiunii române să primeze. În ultimii ani am cunoscut mulți profesionisti, la nivel de transporturi, infrastructură, cercetare și învățământ și mai căutăm, ei bine, acesta este rolul AUR, încercăm să punem acești profesioniști la conducerea țării, nu vrem să ajungem noi la conducerea țării”, a declarat George Simion, președintele AUR.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.