Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ghiţă, provocare extremă pentru Ponta şi Băsescu. Atac la Iohannis

ghita 1

Deputatul Sebastian Ghiţă a lansat o serie de acuzaţii fără pecedent după ce DNA i-a extins urmărirea penală şi i-a interzis să-şi exercite funcţia de deputat, să iasă din Ploieşti sau să ia legătura cu Victor Ponta. Ghiţă îi provoacă pe Ponta şi pe Băsescu să iasă public să spună ce se întâmplă cu adevărat în România.

Vezi AICI declaraţiile lui Ghiţă!

Ghiţă afirmă că în România are loc o lovitură de palat, că reprezentanţii actualei puteri, în frunte cu premierul Victor Ponta, sunt hăituiţi de o frăţie Iohannis-DNA-SRI. Acesta acuză presiuni enorme pentru ca Ponta să-şi dea demisia şi chiar un şantaj la Traian Băsescu. Potrivit deputatului, Băsescu "e terorizat să nu spună aceste lucruri".

"Faptul că ştiu ce se întâmplă nu mă lasă să tac. A fi făcut acest lucru dinainte, nu aşteptând acuzaţiile procurorilor, doar că nu am vrut să fiu eu vedeta. Îl aşteptam pe Traian Băsescu sau îl aşteptam pe Victor Ponta să vă spună ce se întâmplă în România. Nu am poziţia şi cădea eu şi nici nu cred că beneficiez de atâta încredere din partea oamenilor cum beneficiază fostul preşedinte al României sau actualul prim-ministru. Sper şi cred că o vor face. Dacă nu, va rămâne doar eu să vin cu dovezile pe care le am", a declarat Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiţă mai interpretează ceea ce se întâmplă ca pe o reîntoarcere a celor care au jefuit România înainte ca USL să preia puterea, iar aceştia ar fi giraţi de Iohannis.

"La ANAF, Blejnar fura sute de milioane de euro. Domnul Stelian Gheorghe umbla cu sacoşele cu câte un milion de euro prin Bucureşti. Am luptat contra acestui sistem. Din păcate, aşa cum vedeţi, rând pe rând, toţi cei care au reuşit să întoarcă cei 10 ani de hoţie şi de furt din România sunt împinşi într-o parte. Crin Antonescu nu mai este, Victor Ponta e operat în Turcia, USL nu mai există, mulţi dintre cei care am întors frontul atunci şi ne-am opus retrocedărilor, hoţiilor de la ANAF, furturilor de TVA... Nu i-am văzut plătind pe oamenii ăia. Văd că plătim noi, cei care acum doi ani sau trei ani am reuşit să răsturnăm Guvernul Ungureanu. Asta este, sunt alegerile domnului Klaus Iohannis, oamenii din România au votat, dânsul îşi asumă responsabilitatea", a mai declarat Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.