Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gică Hagi și-a vărsat oful despre România: 'E posibil așa ceva după 30 de ani? Ce facem noi aici?'

Digi FM
hagi gheorghe gica

Gică Hagi a făcut într-o conferință de presă recentă afirmații dure despre situația din România:

  • Sunt trei “c” care mă ghidează. Ţineţi minte un lucru: bogăţia unui om stă în a fi profesional, să se dedice unei meserii. Restul, care au milioane, ce fac cu ele? Că tot acolo ajung.
  • Eu ştiu că sunt oameni cu mulţi bani în România. Ştiu că sunt peste 1000 de multinaţionale. Şi atunci ce facem, cum se finanţează sportul? Viitorul n-are sponsor pe piept! Aşa de cunoscut e Hagi şi aşa de bine face de nu are un sponsor pe piept?! Ruşinică pentru mine! E incredibil! Un club care joacă, care dă jucători şi care n-are sponsor! De ce? Eu nu ştiu! La noi e linişte şi pace. Să ne bucurăm, dar să şi investim, să avem iniţiativă. Vecinii ne-au întrecut, uşor-uşor toţi ne întrec. Ludogoreţ are buget mai mare decât noi? Hai, domnilor, chiar aşa?!
  • Nu mai sunt oameni bogaţi în România, care nu mai ştiu ce să facă cu banii? Nu ne mai interesează social sportul? Să nu putem să renovăm spitale. Spitalul din Constanţa l-aţi văzut cum arată? E posibil aşa ceva, după 30 de ani? Ce facem noi aici? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo şcoală generală? Un teatru? Păi şi ce facem? Asta are menirea să construiască următoarea generaţie şcoala - artiştii, sportul şi doctorii. Avem nevoie de doctori, de spitale. Şi tot stăm, tot stăm, ne certăm între noi, ăla zice de Ionel, ăla zice de Gigel, că e alb, că e negru. Ce ne dorim? Vrem să facem ceva puternic sau doar lucruri mici?
  • Nu uitaţi că sportul e ca o religie. Dacă nu îl mai avem o să avem surprize mari. La noi e prea linişte, România e frumoasă, arată bine, toţi vor să vină aici, dar nu ştiu cine o ţine pe loc, cine nu ne lase să ne dezvoltăm

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.