Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gigi Becali cere ÎNCHIDEREA cluburilor, focare de coronavirus: 'Ai văzut, stau, aglomerație, băutură și acolo se îmbolnăvesc'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Afaceristul Gigi Becali a declarat, marți seara, la România TV, că, dacă ar avea putere, ar închide cluburile, pentru că acolo este o sursă de răspândire a coronavirusului.

"Parerea mea, bă, cine se imbolnaveste, la spital si cu asta basta. Viata merge inainte, nu ne inchidem in case, oprim tara, nu mai mancam? Viata merge inainte. Cine se imbolnaveste, merge la spital si sa se faca sanatos. Care moare, moare, mergem si-l ingropam. Asa vad eu. Masura principala care trebuie luata, dupa parerea mea, cluburile. Cluburile inchise. Nu fac parte din economia si din viata obligatorie a omului. Ce putem sa oprim... nu moare omul daca nu merge la club. Ai vazut, stau, aglomeratie, bautura si acolo se imbolnavesc. Inchideti, tata, cluburile si am terminat balciul. Si chiar si restaurantele. Pana in ora 22 si la revedere.

Citește și: Raed Arafat reacționează după ce a fost amenințat cu moartea: Pe mine nu mă afectează deloc. M-am obișnuit

Restaurantele unde mananca oamenii trebuie sa se deschida. Dar cluburile, unde stau aglomerati, trebuie sa se inchida. E logic, nu e mare lucru sa gandesti prea mult sa gandesti asta. Si viata merge inainte, lasa oamenii in pace. Adica stau pana la cinci dimineata unul langa altul, in aeroporturi mii de oameni, dar nu dau drumul la spectatori pe stadion. Asta e opinia mea, nu stiu.

Ce se va intampla... dracul a facut asta, sa tina oamenii in case, sa nu se mai duca la biserica. Dumnezeu ce-a facut? De 100 de ori mai bine impotriva. Bisericile s-au dat drumul, se impartaseste lumea si Dumnezeu o sa ii inchida cluburile lui dracu. Dracul a zis ca face impotriva noastra si inchide bisericile, Dumnezeu a facut impotriva lui: dau drumul la biserici, iar tu nu o sa mai ai la cluburi nici droguri, nici nimic ca o sa iti inchid cluburile. O sa inchida cluburile ca nu au ce face.

Citește și: Vârsta de pensionare are parte de modificări! Cine sunt cei care vor beneficia de noile reguli .

Asta... sunt Dumnezeu eu? Ce stiu eu? Din sfintele scripturi, unde avem noi, crestinii, taina sfantului botez, e ca noi suntem protejati. În ADN-ul nostru e Sfanta Liturghie. Si-atunci, eu asta stiu sigur. Altii zic ca sunt nebun, dar eu nu sunt nebun. Ce spune Dumnezeu, eu asa cred. Daca spune ca Împărtăşania face sanatos si trupul, si sufletul, eu ma impartasesc si nu ma imbolnavesc de niciun COVID. Domnul sa ne ajute! Sa fiti sanatosi! Hai la biserica si nu mai exista niciun COVID! Zero COVID in fata Liturghiei", a declarat Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.