Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Grindeanu și Cîrstoiu resping scenariul retragerii candidatului PSD PNL la Primăria Capitalei

Facebook
grindeanu cirstoiu

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat luni, într-o conferință de presă comună cu candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei, că în echipele de campanie nu s-a discutat despre o retragere din cursă a lui Cătălin Cîrstoiu. La rândul său, Cîrstoiu a exclus posibilitatea să renunțe la candidatură.

Întrebat despre faptul că medicul Cătălin Cîrstoiu este „momentan” candidat, Grindeanu a răspuns: „Și n-a spus corect Marcel Ciolacu? Până la depunerea candidaturii și dl Piedone e momentan, că nu-i depusă candidatura din câte știu eu. Domn'e, de dimineață am avut o ședință de campanie, asa cum știți, urmată de specialiști pe transporturi, nu am discutat așa ceva. N-am auzit asemenea zvonuri”.

Există vreo șansă cât de mică să vă retrageți?, a fost întrebat și Cîrstoiu.

„Ce aș putea să spun suplimentar față de ce-a spus dl Grindeanu? Asta a fost realitatea zilei, o discuție tehnică și atât. Dacă stăm să o luăm așa, orice are caracter temporar. Eu m-am înscris într-o luptă pentru o idee și mergem înainte, mai mult de atât nu am ce să vă spun. Evident că da (exclud să mă retrag)”, a indicat candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei.

Surse politice susțin că în ultimele zile se vorbește despre iminența retragerii susținerii celor două mari partide pentru Cătălin Cîrstoiu, atât din pricina gafelor de comunicare, dar mai ales a semnalelor din teren, unde echipele de campanie au constatat că votul politic al partidelor nu se transferă către candidatul comun, cei mai mulți dintre social-democrați și liberali urmând a vota lista de Consiliu General și cu Piedone pentru funcția de primar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.