Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Guvernatorul statului New York, prieten cu Joe Biden, și-a anunțat demisia. Este acuzat de hărțuire sexuală

biden cuomo

Guvernatorul statului New York Andrew Cuomo, acuzat de hărţuire sexuală de către mai multe femei, şi-a anunţat demisia, marţi, la o săptămână după prezentarea unui raport copleşitor cu privire la acest scandal, relatează AFP, potrivit news.ro.

”Date fiind circumstanţele, cel mai bun mod de a vă ajuta este să mă retrag”, a anunţat Andrew Cuomo, care a prezentat totodată ”scuze profunde”.

Guvernatorul democrat a precizat în această conferinţă de presă că demisia sa urmează să intre în vigoare peste 14 zile.

Andrew Cuomo este acuzat de faptul că a ”hărţuit sexual mai multe femei”, potrivit concluziilor unei anchete independente a justiţiei, anunţa la începutul lui august procuroarea statului New York Letitia James.

Poziţia lui Cuomo - în vârstă de 63 de ani şi guvernator al statului New York din 2011, reales în 2014 şi 2018, care urma să candideze la funcţie din nou, în 2022 - este fragilizată de peste un an de zile.

Acest politician experimentat cade astfel în mod radical, după ce a fost considerat o adevărată vedetă în perioada de vârf a epidemiei covid-19, în primăvara lui 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.