Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Guvernul dă OUG pentru benzină și motorină

Facebook
guvern

Guvernul are, pe lista suplimentară, a ședinței de la această oră, adoptarea unei Ordonanțe de Urgență prin care să se facă derogarea pentru benzină și motorină în ceea ce privește adaosul de biocarburant.

”Vreau să introduce OUG stabilirea condițiilor de comercializare a benzinei și motorinei pe perioada stării de urgență. Derogare pentru benzină și motorină, adaos de biocraburant, 8% pentru benzină și 6,5% pentru motorină, pentru întreruperea lanțului de import. Pentru benzină suntem dependenți de import sută la sută, iar pentru motorină, de 30%.”, a spus Virgil Popescu, ministrul Economiei.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat, după decizia Guvernului: Dacă tot au venit acasă, să îi păstrăm și să dezvoltăm agricultura românească

Ministrul Economiei afirmase în şedinţa anterioară de Gvuern că este nevoie de o Ordonanţă de Urgenţă, valabilă doar pe perioada stării de urgenţă, prin care să se accepte o altă concentraţie a biocarburanţilor pentru a nu încălca normele acceptate în momentul de faţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.