Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO − Ilie Balaci, comemorat la Craiova: Suporterii au aruncat în teren trandafiri

Facebook https://www.facebook.com/UCVOficial/
Comemorare Ilie Balaci

Mii de trandafiri albi au fost aruncaţi în teren, în minutul 8 al meciului dintre Universitatea Craiova şi FCSB, de către suporteri, în memoria fostului internaţional Ilie Balaci, care a murit, duminică, în locuinţa sa din Craiova, informează Mediafax. De asemenea, în fața stadionului într-un loc special amenajat suporterii sau cei care l-au apreciat pe marele fotbalist i-au adus flori, au aprins lumânări și au păstrat un moment de reculegere.

Partida de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB a început, duminică, la ora 21.00, iar înainte de fluierul de început al arbitrului, fanii echipei locale au cântat imnul imnul Universităţii şi s-au uitat pe un ecran imens la momente în care Ilie Balaci era în teren.

Meciul a început cu un moment de reculegere, timp în care jucătorii şi arbitrii au avut tricouri speciale, pe care era imprimat chipului fostului mare jucător al Craiovei Maxima.

În minutul 8 al meciului jucat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, arbitrul de centru a oprit partida, iar mii de trandafiri albi au fost aruncaţi în teren, în memoria lui Ilie Balaci, „Minunea Blondă” a Craiovei.

Numele lui Ilie Balaci a fost scandat de mii de oameni prezenţi pe stadionul din Bănie.

Marele fotbalist a jucat la Universitatea Craiova purtând numărul opt. Momentul comemorării din timpul meciului a fost însă umbrit de un autogol al echipei din Bănie.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.