Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ilie Năstase spune cine trebuie să fie președintele României: 'Îl știți pe domnul Dan Puric? Eu mâine l-aș vota președintele României pe acest om'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ilie Nastase

Ilie Năstase le propune românilor să iasă din paradigma de a vota politicieni la Palatul Cotroceni, mai ales unii care nu sunt ortodocși. Nicolae Ceaușescu, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis sunt președinții care fie nu au fost ortodocși, fie nu au avut legături cu Biserica Ortodoxă Română. Năstase spune că și-ar da votul lui Dan Puric pentru a ajunge președintele României.

„Îl știți pe domnul Dan Puric? Eu mâine l-aș vota președintele României pe acest om. Vorbește din suflet și spune adevărul, care deranjează pe toată lumea. L-am auzit pe unul spunând că e prorus (Dan Puric – n.r.). Nu e prorus, el e mai român…. și în primul și în primul rând este credincios. Crede în Dumnezeu, asta îmi place la el. Și i-am zis: «dacă vreodată vrei să candidezi, cu două mâini vin să te votez. Cu două mâini»”, a spus Ilie Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.