Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Imagini de la scandalul provocat de bărbatul care a ameninţat luptătorii SAS aflaţi în misiune, publicate de sindicaliştii din Poliţie

mascati1

Sindicaliştii Europol au publicat, miercuri seară, imagini de la scandalul provocat de bărbatul din Constanţa care a ameninţat luptătorii SAS aflaţi în misiune. Bărbatul, dar şi femeia care-l însoţea, a strigat injurii şi ameninţări până când a fost urcat în dubă, anunță news.ro.

În videoclipul publicat, miercuri seară, de Sindicatul Europol, care are un minut şi 38 de secunde, se vede cum bărbatul, extrem de agitat, strigă către luptătorii SAS.

O femeie încearcă să-l potolească şi chiar se aşează între el şi poliţişti.

Bărbatul ameninţă întruna şi înjură.

Poliţiştii se retrag către dubă, dar bărbatul continuă să-i ameninţe: ”Las că vă aranjez eu!”.

Poliţiştii revin şi-l pun la pământ pe bărbat, în urletele femeii care-l însoţea. Şi aceasta a început să înjure agenţii.

După scurt timp, bărbatul este urcat în duba care pleacă.

”De Ziua Internaţională a Femeii, acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie în viaţa ta. Nu neapărat pentru a o iubi şi preţui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan să nu ajungă poliţiştii la tine după ce ai strigat după ei (...) Aşa că stimabile doamne şi domnişoare, mare atenţie la păcălicii şi măscăricii din preajma voastră”, au transmis sindicaliştii.

Cazul prezentat de IPJ Constanța

IPJ Constanţa a anunţat, miercuri dimineaţă, că un bărbat de 32 de ani este cercetat după ce i-a ameninţat pe luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale care se aflau într-o misiune.

Incidentul s-a produs marţi seară, pe bulevardul Tomis, din Constanţa. Bărbatul traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala Poliţiei.

“Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somaţiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi i-a ameninţat pe aceştia cu acte de violenţă, s-a procedat la imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul Secţiei 3 Poliţie”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.