Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO IMAGINI INCREDIBILE la Spitalul Victor Babeș: Zeci de jandarmi au fost mobilizați, se pregătesc de un asediu al rudelor pacienților

Inquam Photos - George Călin
Inquam jandarmi

Trei pacienţi au murit, luni seară, după intrarea în stop cardio-respirator ca urmare a unei defecţiuni la instalaţia de oxigen a unităţii mobile de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Deși tragedia a avut loc în jurul orei 17:00, Vlad Voiculescu și Raed Arafat au dat comunicate de presă abia după ora 20:30, când informația a ajuns în presă, păstrând tăcerea în jurul tragediei.

Citește și: SURSE MS și DSU au ținut ASCUNSĂ tragedia de la Victor Babeș 3 ore: Autoritățile au aflat de moartea pacienților la ora 17

Din aceste motive, Jandarmeria Română a trimis efective impresionante în jurul spitalului. Zeci de jandarmi se află la fața locului și au amplasat garduri de protecție, în așteptarea unor eventuale proteste, așa cum s-a întâmplat vinerea trecută, la Spitalul Foișor. Totodată, jandarmii au primit informații că rudele celor decedați se îndreaptă spre unitatea spitalicească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.