Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Imagini șocante: O angajată a unui celebru restaurant gustă din mâncarea clienților: Inspectorii ANPC au descins imediat în local

captura
cluj mall

Într-un restaurant din România a avut loc o scenă absolut șocantă. Un client a surprins o angajată într-o ipostază total neadecvată filmând-o în timp ce mânca din preparatele destinate vânzării.

Într-un food court dintr-un mall din Cluj-Napoca, o angajată a unui restaurant a fost filmată de către un cuplu care colecta dovezi pentru a demonstra nerespectarea regulilor de igienă. Femeia a fost surprinsă în timp ce gusta din mâncarea care urma să fie servită clienților restaurantului!

O femeie din Cluj-Napoca a filmat o angajată de la un restaurant de unde a cumpărat mâncare și a observat cum aceasta mânca cu degetele din produsele expuse spre vânzare, apoi gusta din mâncarea pe care o gătea și apoi punea polonicul înapoi în oală. Aceste practici, obișnuite în gospodării, prezintă riscuri mari pentru transmiterea bolilor, deoarece salivă poate fi un vector rapid de contaminare, conform Stiridecluj.ro.

Această situație este extrem de îngrijorătoare, deoarece igiena este crucială în industria alimentară. Astfel de comportamente nu ar trebui să aibă loc în restaurante sau în alte locații publice de servire a alimentelor. Este esențial ca autoritățile să fie informate despre astfel de incidente pentru a lua măsuri adecvate și pentru a asigura respectarea standardelor stricte de igienă în aceste locuri.

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Cluj au efectuat o inspecție la restaurantul în cauză în urma materialului publicat de Știri de Cluj. Potrivit surselor din cadrul anchetei declanșate, comportamentul angajatei este considerat inacceptabil și contravine legislației în vigoare.

Ca urmare a constatărilor, restaurantul a fost închis de către inspectorii de protecție a consumatorilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.