Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Îmbrăcată în costum popular, Maia Sandu a dat un mesaj de Paşte: Acum e rândul nostru să ducem mai departe moştenirea ce ne leagă

Foto news.ro
maia sandu mesaj Paște

Preşedinta Maia Sandu a afirma, în mesajul transmis cu prilejul Paştelui, că puterea oamenilor stă în lucrurile care îi unesc ăi care îi fac mai buni unii cu alţii, ea referindu-se şi la înaintaşii care au ţinut vii tradiţiile neamului, ”ca pe o legătură trainică între oamenii acestui pământ”, anunță news.ro.

Mesajul liderului de la Chişinău este însoţit de un scurt film în care se derulează imagini cu Maia Sandu îmbrăcată în costum popular, încondeind ouă alături de copii şi rememorând atmosfera sărbătorilor de Paşte din vremea copilăriei sale.

Ce a transmis Preşedinţia Republicii Moldova

”Astăzi, când creştinii ortodocşi marchează Paştele, şefa statului a dorit tuturor să întâmpine această sărbătoare cu credinţă, reuniţi, luminaţi de îmbrăţişările celor dragi şi încrezători că binele mereu învinge răul şi că pacea va birui”, transmite Preşedinţia Republicii Moldova.

„Înaintaşii noştri au ţinut vii tradiţiile neamului nostru ca pe o legătură trainică între oamenii acestui pământ. Acum e rândul nostru să ducem mai departe moştenirea ce ne leagă. Aceasta este puterea noastră - lucrurile care ne unesc şi ne fac mai buni unii cu alţii. Hristos a înviat!", a urat Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.