Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO În Palermo se cântă 'Alleluia' în fiecare seară la balcon; din casă se iese doar cu semnătură pe propria răspundere

ibtimes.com
italia oras

Anda şi soţul ei trăiesc de cinci ani printre italieni şi tot alături de italieni supravieţuiesc pandemiei. În Palermo, unde sunt 33 de cazuri confirmate de coronavirus, în fiecare seară, sute de oameni ies în balcoane şi ascultă muzică. În Palermo, poţi ieşi din casă doar dacă ai completat un formular pe propria răspundere, scrie Mediafax.

„Alleluia” răsună în fiecare seară pe străzile din Palermo. De şapte zile, tot oraşul e în carantină, iar oamenii au două varinte: se adaptează sau... capitulează. Noua viaţă, cea din spatele uşilor închise, nu e deloc uşoară. Sute de oameni ies seară de seară la balcoane şi ascultă împreună muzică. E singura formă de socializare permisă acum, în carantină.

Printre ei, şi doi români: Anda şi soţul ei. De cinci ani trăiesc printre italieni, iar acum tot alături de italieni trec prin această experienţă neplăcută.

Viaţa în carantină îţi oferă o nouă perspectivă, spune Anda. Cel mai trist este însă să vezi o ţară de oameni gălăgioşi şi mereu veseli peste care s-a aşternut liniştea.

Până acum, sunt 33 de cazuri de COVID 19 confirmate în Palermo şi niciun deces.

Vezi si: Se potolește epidemia în Italia? Datele din Lombardia, cea mai afectată regiune, arată încetinirea contagiunii cu COVID-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.