Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Incendiu de proporții în București: A fost emis mesaj Ro-Alert

Inquam Photos - George Călin
Inquam incendiu popesti leordeni

UPDATE

”În zona de manifestare a incendiului nu sunt resurse de alimentare cu apă, se alimenteaza de la 2 km distanţă. Aceasta este e fapt cea mai mare problemă a intervenţiei. Pe unele porţiuni ale halei, incendiul a fost localizat şi flăcările au o intensitate mai redusă, dar în zona din curtea interioară unde sunt aceste stive înalte incendiul are o manifestare foarte puternică, flăcările au peste şase metri înălţime. Important este că până în acest moment nu sunt persoane rănite”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestuia, angajaţii firmei care se aflau în interior şi care au încercat să stingă incendiul cu mijloacele din dotare au fost evacuaţi de primele echipaje ajunse la faţa locului.

”Exista un pericol foarte mare, au încercat să stingă incendiul cu mijloacele pe care le aveau la dispoziie, însă acest lucru, evident, nu a fost posibil”, a mai precizat reprezentantul ISU Bucureşti-Ilfov.

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit duminică dimineața în curtea unei firme în care sunt depozitate frigidere din localitatea Popești-Leordeni. Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri și există pericol de extindere. A fost emis mesaj Ro-Alert.

Pompierii de la ISU București-Ilfov intervin duminică dimineața pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere, etc) depozitate în curtea unei firme din Popeștti-Leordeni, la intersecția Șoselei de Centură cu Șoseaua Oletniței.

Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri și au afectat inclusiv halele de depozitare. Există pericol de extindere a incendiului la vecinătăți, a transmis ISU București-Ilfov.

La fața locului acționează 20 de autospeciale de stingere, iar alte 4 se deplasează spre locul incendiului.

Suprafața afectată este de peste 3.000 de metri pătrați. Conform pompierilor, nu sunt persoane rănite.

Intervenția este îngreunată din cauza faptului că în zonă nu sunt surse de alimentare cu apă. „Se alimentează de la 2 km distanță”, susțin pompierii.

Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert, prin care populația este sfătuită să ocolească zona. „Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoproecție”, se arată în mesaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.