Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Incendiu într-un bloc: Cel puțin patru copii și doi adulți au murit în chinuri groaznice, în New York

Ny1
incendiu, New York, Harlem

Cel puțin șase persoane - inclusiv patru copii - au murit miercuri într-un incendiu, într-un apartament dintr-un complex de locuinţe sociale, la Harlem, un incendiu aparent accidental potrivit pompierilor newyorkezi, relatează AFP, informează News.ro.

Citește și: Controversata Kim Kardashian, protagonista unui documentar SPECTACULOS - Din scenariu va face parte și Donald Trump

Pompierii au fost chemaţi să intervină la acest complex, care datează din 1910, alcătuit din 40 de clădiri, în nordul cartierului newyrokez Harlem, către ora locală 1.40 (8.40, ora României).

Întregul apartament de la etajul cinci era deja cuprins de flăcări, iar pompierii ”au luptat pentru a stinge incendiul”, a declarat comandantul pompierilor newyrkezi Daniel Nigro, într-o conferinţă de presă.

”Atunci când (pompierii) au ajuns în camere situate în spatele acestui apartament de pe colţ, au găsit şase ocupanţi morţi, patru copii şi doi adulţi (...). Munca noastră este să salvăm vieţi, dar de această dată nu am putut”, a spus el.

Pompierii, care au anunţat că au controlat incendiul după o oră şi jumătate de intervenţie a 100 de oameni, nu au dezvăluit numele şi vârsta victimelor.

Citește și: ALERTĂ Avion PRĂBUȘIT la Ploiești - UPDATE Este o aeronavă de mici dimensiuni, pilotul este rănit

Potrivit mai multor publicaţii, copii au vârsta cuprinsă între trei şi 11 ani.

Cauza incendiului nu fost stabilită în acestasă fază, însă pare că este vorba despre un accident, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor.

New Yorkul s-a confruntat, în decembrie 2017, cu cel mai sângeros incendiu din anii '90. Un copil care se juca la o plită pe gaze a declanşat un incendiu într-un imobil în Bronx. Sinistrul a ucis 13 persoane.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.