Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Incendiu puternic în Olt: Două persoane au suferit arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului

Mediafax.ro
Incendiu, neamț

Două persoane au fost grav rănite sâmbătă dimineaţă, într-un incendiu izbucnit la locuinţa lor din judeţul Olt, iar acestea au suferit arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportate la spital. Intervenţia pompierilor a durat trei ore. Focul a fost cauzat de un scurtcircuit la tabloul electric al locuinţei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Vâlcele, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuinţă. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperişul casei şi la bunurile din patru camere şi dintr-un hol, potrivit news.ro.

Citește și: Vaccinul Moderna va ajunge în România! Care sunt principalele diferențe între cele două tipuri de vaccin

“Proprietarii locuinţei, un bărbat, în vârstă de 67 de ani şi o femeie, în vârstă de 65 de ani, au fost asistaţi medical de echipajul SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt şi transportaţi la UPU Slatina, conştienţi, cu arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 60 la sută din suprafaţa corporală”, a transmis ISU Olt.

Sursa citată a precizat că pompierii au reuşit să localizeze incendiul în scurt timp şi au limitat propagarea acestuia la trei camere de locuit şi o baie. Intervenţia a durat aproximativ trei ore.

În urma incendiului au ars aproximativ 120 de metri din acoperişul casei şi bunurile din patru camere de locuit şi un hol.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil focul a fost produs de un scurtcircuit produs la tabloul electric al locuinţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.