Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Incident violent la mitingul anti-extremism: Un lider din partidul lui Șoșoacă, scos cu forța de jandarmi din mulțime

Captură video
flutur miting antiextremism

Un incident a avut loc la mitingul anti-extremism organizat de PNL Suceava. Andrei Necşulescu, liderul organizaţiei partidului S.O.S. Suceava, formaţiune condusă de către Diana Şoşoacă, a fost scos cu forţa de către jandarmi de lângă scena unde urma să vorbească preşedintele CJ Suceava, liberalul Gheorghe Flutur.

Astfel, din imagini reiese că Necşulescu a fost scos de jandarmi din mulţimea care participa la un miting împotriva extremismului organizat în centrul municipiului Suceava de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, notează news.ro.

Totodată, pe pagina de Facebook a partidului S.O.S., apare un video însoţitt de mesalul „lider judeţean S.O.S România, Andrei Necşulescu, persecutat de autorităţile locale, arestat din motive politice în municipiul Suceava”.

Decalogul lui Flutur

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a prezentat, duminică, un decalog de luptă împotriva extremisului în cadrul unui miting organizat împotriva acestui curent. El a precizat că oameni prezenţi au scandat „Nu daţi like-uri la lichele, vor veni vremuri mai grele” şi a precizat că mesajul trebuie să fie de pace, dar a avertizat “să nu ne ia cineva de proşti că uităm sau nu ştim cine sunt în spatele acestor mişcări”, referindu-se la acţiunile AUR.

„Noi avem fapte în spate. Societatea civilă trebuie să fie mai curajoasă. Am să citesc de aici, de la Suceava, decalogul de luptă împotriva extremiştilor, aşa cum îl văd eu, putem să-l completăm. Este un început. Trebuie să luptăm, dragii mei, în primul rând pentru siguranţa noastră, a dumneavoastră, a poporului român. Da, siguranţă şi securitate, cine ne apără? Suntem din fericire sub umbrela NATO şi a Uniunii Europene. Acolo trebuie să rămânem, să fim apăraţi. Trebuie să ne apărăm economic în interiorul Uniunii Europene. Tot siguranţa este. E primul punct de la Suceava”, a afirmat preşedintele CJ Suceava.

Replica lui Simion

În schimb, preşedintele AUR George Simion a transmis un mesaj, în contexutl în care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur a organizat duminică, un miting anti-extremism şi a declarat „extremiştii sunteţi voi”, adăugând că „sunteţi nişte extremişti care vreţi instaurarea dictaturii în România doar pentru a vă menţine la putere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.