Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Incidente la Paris: Două militante Femen au forţat dispozitivul de securitate la trecerea convoiului lui Trump

Twitter
femen paris donald trump

Două militante Femen au forţat dispozitivul de securitate al cortegiului oficial duminică, în cadrul comemorărilor de la 11 noiembrie la Paris, în momentul în care maşina preşedintelui american Donald Trump trecea pe Champs-Elysees, înainte de a fi arestate, notează France Presse şi Reuters, potrivit Agerpres.

Cu sânii goi pe care era scris "Hypocrisy", cele două militante au sărit barierele de securitate în momentul în care trecea maşina lui Donald Trump, cu puţin timp înainte de ora 11 dimineaţă. Ele au fost imediat arestate de forţele de securitate franceze. Cu o zi înainte, trei activiste Femen şi-au expus sânii goi pentru scurt timp sub Arcul de Triumf, un incident susceptibil să ridice întrebări privind securitatea la evenimentul la care participă aproximativ 70 de lideri mondiali.

Citeste si Cahill, despre Simona Halep: Nu ia bani de la Federația Română pentru a juca la FedCup, le dă bani colegilor din România pentru cheltuielile din circuit

Femeile sunt membre Femen, un grup feminist radical având sediul la Paris şi care desfăşoară frecvent proteste-şoc împotriva sexismului, rasismului, homofobiei şi altor probleme sociale şi politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.