Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Inconștiență maximă - Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a ieșit cu mașina pe stradă și ș-a instigat pretenii să facă la fel

Inquam Photos / George Calin
politia rutiera verificari interdictii circulatie

Un tânăr de 26 de ani din Buzău s-a ales cu dosar penal pentru instigare publică după ce, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, s-a plimbat cu autoturismul pe străzile oraşului, făcând live pe Facebook şi îndemnându-şi prietenii să iasă din case potrivit news.ro.

”În urma imaginilor apărute în spaţiul public cu un tânăr care conducea pe raza municipiului Buzău, în intervalul orar 22.00-06.00, îndemnând cetăţenii să nu se supună reglementărilor actuale privind circulaţia persoanelor, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări”, a transmis într-un comunicat IPJ Buzău.

În imaginile postate pe Facebook şi şterse ulterior tânărul apare la volanul unui autoturism care se plimbă pe străzile goale ale oraşului şi care îndeamnă şi alte persoane să iasă din case.

”Prietenii mei, haideţi prin oraş dacă aveţi curaj. Pe coronaviruus....Ieşiţi, mă, afară, chiar v-a speriat Poliţia asta? Nu se poate mă! Nici o maşină nu circulă în oraşul astă. Când vreodată va putea să mă ţină pe mine garda în casă. Dacă mă prinde garda să mor dacă nu intru cu maşina în ei...”, spune tânărul în timp ce se deplasează cu maşina prin oraş.

Tânărul de 26 de ani a fost identificat şi depistat, fiind sancţionat contravenţional şi i s-a suspendat permisul de conducere.

Totodată, au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare publică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.