Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO incredibil: Candidat la primărie, biciuit de fratele primarului după ce a ridicat o dronă deasupra casei sale

catura facebook
bataie electorala cu biciul

Scandal-monstru cu iz electoral, duminică, în comuna sibiană Brădeni, unde candidatul PSD la Primărie, Dan Braga, a fost atacat cu biciul după ce a folosit o dronă pentru a filma casele familiei primarului în exercițiu. Situația a escaladat rapid atunci când fratele primarului s-a apropiat de locul de unde se ridica drona și, conform relatărilor, l-ar fi lovit cu un bici pe Braga și pe fotograful angajat de acesta.

 

Un incident tensionat a avut loc duminică în comuna Brădeni, după ce Dan Braga, candidatul PSD la Primăria locală, a stârnit furia familiei actualului primar prin folosirea unei drone pentru a filma casele acestuia. Conform declarațiilor lui Braga, situația a escaladat rapid când fratele primarului l-a lovit cu un bici pe el și pe fotograful angajat de acesta.

Candidatul la primărie a afirmat că familia primarului l-a chemat la poartă, unde a început un conflict în care au fost adresate amenințări și injurii. El a adăugat că se confruntă de ani buni cu amenințări și insulte din partea familiei primarului.

Candidat la primărie, bătut cu bicul de fratele primarului

 

„În timp ce îmi lansam video-ul de lansare cu un coleg de la Sibiu, la poartă la mine a venit familia primarului Liviu Modoi, împreună cu fratele lui și cu doi consăteni. Ne-au chemat la poartă și de aici a început tot scandalul. Au început să mă lovească pe mine și pe colegul meu cu biciul, să ne adreseze injurii, amenințări cu moartea și insistau să treacă peste polițiști ca să ne bată. Nu îmi este frică de ei, nu îmi este frică e ceea ce fac. Sunt dispus să merg până unde este nevoie. Îmi doresc mult să scăpăm, noi ca și comună, noi ca și familie, de astfel de oameni. Nu este prima dată. De doi ani sunt amenințat în continuu de el. Pe unde mă întâlnește îmi adresează injurii, amenințări cu moarte, cum o să fiu lovit, cum o să văd ce o să pățesc, că o să rămân în scaun cu rotile. Încă are un foarte mare sprijin politic”, declară Dan Braga, candidatul PSD la Primăria Brădeni în videoclipul postat pe pagina de Facebook.

content-image

În replică, primarul Liviu Modoi a negat că ar fi fost prezent la locul incidentului și a susținut că fratele său l-ar fi lovit doar pe fotograful lui Braga.

Primarul se apără: doar fotograful a fost lovit

„Dan Braga a adus un băiat să îl filmeze pentru campanie. Au ridicat drona deasupra casei părinților și a fratelui meu din satul Țeline. Nu știu de ce au filmat curtea lor. Soția fratelui meu l-a sunat să vină acasă că cineva filmează de o jumătate de oră curtea. Ei filmau de la distanță, din capul satului. Fratele meu a sunat la poliție și a mers la Brădeni, la poartă la Braga. A întrebat dacă e normal să i se filmeze în curte, după care, provocat și nervos, i-a dat două bice celui care filma”, a spus primarul comunei Brădeni, Liviu Modoi, citat de Ora de Sibiu.

Poliția Orașului Agnita a intervenit în urma apelului la 112 și a constatat că incidentul nu a necesitat intervenție medicală imediată. Un dosar penal a fost deschis pentru infracțiuni precum loviri sau alte violențe și amenințare, iar ancheta continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.