Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO INCREDIBIL Pentru ce s-a rugat un tânăr, în biserică: 'Dă-le coronavirus la români, ca să moară toți romanii și țiganii sa trăiască'

post rugaciune

Polițiștii doljeni au hotărât, astăzi, să amendeze un tânăr de 28 de ani, de etnie rromă, din comuna Cetate. Pe scurt, bărbatul s-a filmat într-o biserică din comuna Cetate, în timp ce făcea un soi de rugăciune. În imaginile video se aude cum bărbatul se roagă ”să moară toți românii și țiganii să trăiască”. Potrivit oamenilor legii, bărbatul ajuta la curațenie în biserică, iar când a prins ocazia a făcut această filmare.

„Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam ție Împărate Ceresc, ferește-ne pe noi țiganii de virusul acesta și îl da către români, ca să moara toți romanii și țiganii sa trăiască. Slava Ție Doamne, slava Ție”, este așa-zisa rugăciune a bărbatului.

Polițiștii au anunțat luni seară că l-au identificat pe autor și l-au amendat cu 200 de lei.

Citește și: Mircia Gutău, primarul din Râmnicu Vâlcea, cercetat penal de politie: ‘Am făcut un lucru formidabil’

"Politistii Sectiei 9 Politie Rurala Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca un barbat s-a filmat in incinta unei biserici din Cetate, in timp ce profera expresii de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora. Din verificarile efectuate, politistii au stabilit ca barbatul, persona care obisnuia sa ajute la curatenia in lacasul de cult, in varsta de 28 de ani, din localitate, s-ar fi filmat in ipostaza respectiva la data de 22 februarie a.c. Avand in vedere cele constatate, cel in cauza a fost sanctionat contraventional conform prevederilor Legii 61/1991", informează polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.