Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Inundații în vestul Venezuelei: Cel puțin 13 oameni au murit, între care și doi copii

china, inundatii

Cel puţin 13 persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor declanşate de ploi torenţiale în statul Merida, din vestul Venezuelei, informează DPA.

''Vorbim de 11 morţi în urma ploilor torenţiale din oraşul Tovar şi de doi copii care au murit în municipalitatea Pinto Salina, în oraşul Santa Cruz de Mora'', a declarat guvernatorul statului, Ramon Guevara, într-un material video publicat marţi pe Twitter.

Într-o înregistrare video publicată de deputata Olivia Lozano, apar vehicule luate de apele dezlănţuite, potrivit agerpres.ro.

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a spus că în total 35.646 de persoane din 85 de municipalităţi au fost afectate de inundaţii, a relatat VTV television.

Precipitaţiile intense, alunecările de teren şi inundaţiile sunt frecvente în regiunea munţilor Anzi, în vestul şi sud-vestul Venezuelei.

În 1984, circa 16 persoane şi-au pierdut viaţa într-o alunecare de teren în urma ploilor torenţiale care au căzut în apropiere de Merida, iar în 2005, furtunile au provocat moartea a câteva zeci de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.