Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Iohannis, după ce Avocatul Poporului a atacat la CCR legea carantinei: 'Sunt destul de optimist. Parlamentul nu îşi permite încă o tărăgănare'

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis parlament

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, referitor la atacarea la Curtea Constituţională a legii privind caantina, că este ”optimist”, întrucât au fost atacate doar două articole.” Dacă se vor declara neconstituţionale, cred că de data această Parlamentul nu îşi permite încă o tărăgănare a corecturii pe această lege”, a afirmat şeful statului.

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, ce părre are despre atacarea a CCR a legii privind carantina şi a afirmat: ”Am mai avut o decizie a CCR când legea carantinei a fost scoasă din funcţiune. Din păcate PSD a tras prea mult de timp. De data aceasta au fost atacate doar două articole şi sunt destul de optimist în ce priveşte evoluţia. Dacă se vor declara neconstituţionale, cred că de data aceasta Parlamentul nu îşi permite încă o tărăgănare a corecturii pe această lege”.

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constituţională prevederile articolului 8 din legea privin carantina, referitor la ”izolarea într-o unitate sanitară sau la o locaţie alternativă ataşată unităţii sanitare”, dar şi pe cele referitoare la detaşare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.