Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ion Cristoiu, după ce un polițist a SPULBERAT o fetiță: 'Crima a fost comisă pentru că el a abuzat de condiția lui de polițist'

2.bp.blogspot.com
ion cristoiu

Gazetarul Ion Cristoiu a comentat modul în care Poliția Capitalei, condusă de Bogdan Berechet, a gestionat întreg cazul fetiței accidentate mortal de un agent de poliție. El susține că Berechet nu a răspuns la întrebările esențiale care macină societatea.

„În România acest moment nu a dat peste cap pe nimeni. E crimă. A binevoit domnul Berechet, șeful Poliție Capitalei, să țină o așa zisă conferință de presă. Spun o 'așa zisă' pentru că  nu se auzea nimic și nu a răspuns la nicio întrebare practic. (...) O să o redau conferința pentru a vedea cum răspund demnitarii României într-un caz în care, teoretic, ar trebui să zguduie România. Nu a zguduit pe nimeni. (...).

Dacă românii ar avea puțină imaginație țara asta era dată peste cap: nu este un acccident de circulație, ci o crimă, comisă de un polițist. El nu era în timpul lui liber și mergea la mare. Nu! Crima a fost comisă pentru că el a abuzat de condiția lui de polțist”, a spus Cristoiu, în vlogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.