Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Irinel Columbeanu a fost cerut în căsătorie de Olga Originala: A pus ochii de mult pe fostul milionar

substantial
irinel columbeanu

În ultimul timp, situația lui Irinel Columbeanu nu a fost prea favorabilă. Fostul milionar se află într-o situație dificilă și a locuit într-un azil timp de peste două săptămâni. Totuși, parcă se ivește o schimbare în viața lui, deoarece există o femeie care își dorește cu ardoare să fie alături de el. Mai mult decât atât, ea aspiră să devină soția sa și să aibă grijă de el așa cum se cuvine.

Irinel Columbeanu este singur de o vreme, dar pare că lucrurile se află într-o fază de schimbare. Se pare că Olga Originala, sora lui Leo de la Strehaia, a dezvoltat un interes pentru el și intenționează să-l ia de soț. Fostul milionar i-a atras atenția de ceva timp, dar abia acum și-a adunat curajul să iasă în față. Planul ei este să-l scoată pe Irinel Columbeanu din azil și să-l aducă la Strehaia. Cu determinare, Olga a inițiat deja procesul și acum așteaptă doar răspunsul bărbatului, conform Cancan.ro.

Vestea importantă a fost dezvăluită chiar de Leo de la Strehaia. Într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube, el a făcut cunoscute intențiile foarte clare ale Olgăi. Sora lui Leo dorește cu hotărâre să se căsătorească cu Irinel Columbeanu și să-l aducă rapid la Strehaia. Se pare că întreaga familie este entuziasmată de dorințele Olgăi și așteaptă cu nerăbdare să-l primească pe fostul milionar cu brațele deschise.

„Am o veste pentru voi, în exclusivitate. Sora mea vrea să se mărite. Cu cine credeți că se mărită? Cu domnul Irinel Columbeanu. Dacă vrea să se mărite, mă duc acasă după ea să o iau, ca s-o duc la Irinel la azil.

O să mergem să facem propunere să vină să stea la noi la Strehaia, îi dăm o cameră în casa noastră, mâncare. Irinele, să vezi cum e să aibă o țigancă grijă de tine! E number one! Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectăm și te apreciem că ai ajutat multă lume, acum vrem să îți oferim și noi un ajutor.

Nu trebuie să te simți aiurea, te faci neam cu noi. Olga vrea să te ia de bărbat. Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo. Are casă, ce mâncăm noi mănâncă și el, nu să-l lăsăm acolo, cum l-am văzut la televizor. Sau cum bârfește toată lumea, că e la azil. Vrem să sărim în sprijinul tău. Olgăi îi place de foarte mult timp de tine și acum a prins ocazia.

Dacă ești și tu de acord, trebuie să apreciezi și tu, că ești bărbat ca lumea, milionar, că tot milionar o să rămâi. Eu zic să stai să o asculți pe sora mea, pe Olga, ea vrea să vină să te ceară de bărbat”, a spus Leo de la Strehaia.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.