Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Jaf la drumul mare: un camion răsturnat, plin cu carne, a fost prădat în câteva minute, chiar sub privirile polițiștilor

captură video
jaf

Un camion care transporta carne s-a răsturnat în această dimineață pe o stradă din San Luis, în Argentina, iar un grup de persoane a jefuit o mare parte din marfă. Episodul a fost înregistrat într-o înregistrare video care a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.

Incidentul a avut loc pe 27 iulie, în jurul orei 2:30, când un camion Mercedes Benz, care transporta aproximativ 23.000 de kilograme de carne, s-a răsturnat pe autostrada Serranías Puntanas, potrivit La Nacion.

Ca urmare a accidentului, șoferul vehiculului a trebuit să fie transportat la un centru de sănătate din apropiere, unde evoluează favorabil.

După accident, zeci de persoane au sosit la fața locului, alertați de presa din Villa Mercedes, și au reușit să fure o parte din încărcătură, în ciuda prezenței personalului de poliție care a încercat să împiedice furtul bunurilor.

Polițiștii au asistat neputincioși la jaf

Imaginea jafului a fost înregistrată într-un videoclip care a devenit rapid viral pe rețelele de socializare. În imagini se poate vedea momentul în care un grup de persoane începe să se strige între ele pentru a fura marfa care fusese împrăștiată pe marginea drumului.

Scena a provocat revolta mai multor utilizatori de Twitter care au arătat cu degetul împotriva furtului de carne, în timp ce unii au pus la îndoială acțiunile poliției, iar alții au dat vina pe guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.