Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Jandarmii au intervenit în FORȚĂ - BĂTAIE între țigani, în fața Judecătoriei Constanța, înainte de un proces

Romania TV, captura ecran
jandarmi

Unsprezece persoane au fost amendate, joi, de polițiști, după ce s-au luat la bătaie în fața Tribunalului Constanța, fiind necesară intervenția mai multor echipaje ale Jandarmeriei pentru aplanarea conflictului.

Jandarmii constănțeni au fost nevoiți să intervină, joi, în fața Tribunalului din Constanța, după ce mai multe persoane s-au luat la ceartă și apoi la bătaie.

Scandalul a fost observat de militarii care păzeau Tribunalul și care au anunțat dispeceratul Inspectoratului Județean de Jandarmi, cerând sprijin din partea colegilor, scrie Mediafax.

„Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la fața locului și au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenționau să fugă la vederea oamenilor legii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Constanța, Răzvan Ivan.

Persoanele implicate au fost duse la Secție 3 Poliție, unde au fost amendate.

Citește și: Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice

„În vederea stabilirii situației de fapt, 11 persoane au fost conduse la sediul Secției 3 Poliție Constanța, unde au fost sancționate contravențional de către jandarmi, cu amenzi în cuantum total de 11.000 de lei”, a mai spus Răzvan Ivan.

Potrivit acestuia, scandalul a avut loc întâmplător în fața Tribunalului Constanța, neavând legătură cu dosarele aflate pe rolul instanțelor la momentul respectiv. Conform presei locale, cele 11 persoane erau de etnie rromă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.