Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Jandarmul filmat când înjură și lovește un bărbat este ANCHETAT: Parchetul Militar are dosarul

Șefii jandarmului filmat când înjură și lovește un bărbat în Piața Gării din Cluj-Napoca au sesizat, duminică, Parchetul Militar, pentru a continua cercetările în acest caz.

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Cluj, s-a finalizat cercetarea comisiei de verificare a incidentului și s-a dispus trimiterea dosarului la Parchetul Militar Cluj-Napoca, informează mediafax.ro.

Citește și: Băsescu, în Parlamentul European, despre migranți: ‘Avem obligația să preluăm copii din insulele grecești în toate statele’

„În urma finalizării cercetării de către comisia de verificare constituită la nivelul unității a incidentului produs în seara zilei de 1 februarie 2020, în care a fost implicat un jandarm clujean, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar Cluj-Napoca”, se arată în comunicat.

În filmarea apărută în spațiul public se vede cum jandarmul clujean înjură un bărbat căzut pe jos, îl face boschetar și îl amenință că îl rupe „în două”, după care îl lovește cu piciorul: „Io-s nime-n Clujul ăsta? Te rup în două!”, amenință jandarmul. Incidentul, care a avut loc în Piața Gării din Cluj-Napoca s-a încheiat la sosirea unui polițist.

Citește și: Cine este deputatul care a renunțat la pensia specială .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.