Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Jefuitorii de la stația GPL din Sectorul 1 au fost prinși: au amenințat o angajată cu un pistol

Trei bărbaţi au fost reţinuţi, joi, în urma unor percheziţii făcute de poliţişti şi procurori din Bucureşti, fiind suspectaţi că, în luna februarie, au încercat să fure bani sau bunuri de la angajata unei staţii GPL din Sectorul 1, ameninţând-o cu un pistol de airsoft. Cei trei sunt suspecţi şi într-un alt caz, de furt calificat, informează News.ro.

"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de tentativă la tâlhărie calificată şi furt calificat", a anunţat, joi, Poliţia Capitalei.

În acest caz există suspiciuni că, în perioada februarie - martie, trei persoane ar fi săvâşit o infracţiune de furt calificat şi ar fi încercat, în luna februarie, prin folosirea forţei şi ameninţarea cu un pistol tip air-soft, să sustragă bani sau bunuri de la o femeie, angajat la o staţie GPL, din Sectorul 1.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Cei trei bărbaţi au fost duşi la sediul Poliţiei Sectorului 1 pentru audieri, iar cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Ulterior, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.