Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis anunță CONCERTE cu săli pline: Singura condiție - VACCINARE

presidency.ro
Klaus Iohannis întâlnire guvern

Klaus Iohannis a anunțat că organizatorii de evenimente în spații închise pot primi la capacitatea maximă a sălilor, dacă participanții sunt vaccinați. Condițiile se aplică pentru nunți, dar și pentru concerte.

”Avem, bunăoară, nunți, botezuri, mese festive unde pot participa în exterior, deci în aer liber, începând cu 1 iunie maximum 70 de persoane; nunți, botezuri, mese festive în interior maximum 50 de persoane de la 1 iunie. De la 1 iulie numărul crește, de la 1 august numărul crește. Dar, și aici este foarte important, dacă organizatorul garantează că toate persoanele care participă sunt vaccinate se renunță la restricționarea numărului de participanți.

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis, ȚINTELE din campania de vaccinare: Câți români speră președintele să să vaccineze până la 1 august

Deci, mai concret, dacă, pe 15 iulie, cineva dorește să organizeze o nuntă într-un spațiu închis, în interior, și garantează că toți participanții sunt vaccinați nu se mai aplică restricționarea la un număr de - ar fi atunci - 70 de persoane.

Similar, la exemplul sălile de sport, numărul de participanți este restricționat, însă dacă organizatorul, managerul sălii de sport, garantează că toate persoanele care intră sunt vaccinate, numărul de participanți poate să crească. Aceste măsuri sunt gândite, pe de o parte, să ne protejeze, pe de altă parte, să ne reluăm cât de mult viața normală și, evident, încurajează vaccinarea.”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: BREAKING | Klaus Iohannis anunţă: De sâmbătă se renunţă la masca în aer iber şi la restricţiile de noapte/ VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.