Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, după vizita la call-centerul DSP București: 'Este un fake news, o minciună'

Facebook
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a vizitat call-centerul DSP București, unde voluntarii au fost testați toți înainte de vizita președintelui. Mai mult, unii au susținut că li s-a ordonat să nu îl privească în ochi pe președinte, pentru că nu îi place.

”Acum v-ați uitat în ochii mei și cred că v-ați convins că este - nu știu cum să-i zic - un fake news, o minciună. Dimpotrivă, eu am venit aici să vorbesc cu oamenii despre ce fac ei, să mă uit în ochii lor și să îmi spună ce probleme au și cam asta fac peste tot unde merg. Mă uit în ochii oamenilor și întreb cum lucrează și care sunt problemele lor, iar jurnaliștii cu care mă întâlnesc destul de des cred că au aceeași impresie, că noi de fapt vrem să facem să meargă treaba, ca treaba să meargă ceas, cum am spus odată. Iar despre testări, da, am înțeles că a fost o acțiune de testare voluntară, mulți s-au testat și mi se pare un lucru foarte bun. Cum este o activitate voluntară ceea ce fac ei, cred că, dacă li se pune la dispoziție o testare, tot pe bază voluntară, este un lucru foarte bun. Se simt și ei mai siguri și pot lucra cu mai mult spor.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

Asta cu siguranță o să vă explice foarte bine doamna director de la DSP. Mie îmi place să intru în multe detalii, dar această definiție, ca să nu o greșesc, am să o las pe doamna director să o explice personal.

Despre definiția de caz am mai discutat și acum câteva zile într-o conferință de presă. Definiția de caz este făcută de specialiștii din Institutul Național de Sănătate Publică, oamenii extrem de bine pregătiți în care eu am absolut toată încrederea și sunt convins că ceea ce fac ei este de cea mai bună calitatea. Deci definiția a fost updatată permanent de INSP și eu sunt convins că, așa cum au definit-o, este foarte bine definită.”, a precizat Klaus Iohannis.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Este total scăpată de sub control! Guvernul nu ne protejează! Despre asta vorbim în momentul de față’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.