Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Klaus Iohannis, la summitul HeforShe: 'Participarea şi conducerea în toate domeniile a femeilor constituie bazele şi valorile societăţilor democratice'

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj în cadrul Summitului virtual HeforShe, subliniind că egalitatea între femei şi bărbaţi reprezintă o premisă pentru o societate orientată spre viitor şi coeziune.

"Egalitatea între femei şi bărbaţi reprezintă o premisă pentru o societate orientată spre viitor şi coeziune, un pas important pentru construirea unei lumi fără discriminare. Mai mult, egalitatea deplină, participarea şi conducerea în toate domeniile a femeilor constituie bazele şi valorile societăţilor democratice", a spus Iohannis, potrivit mesajului postat pe Twitter.

El a arătat că România contribuie la mişcarea HeForShe cu o viziune integrată de promovare a egalităţii de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi.

"România rămâne pe deplin angajată să împărtăşească lecţiile învăţate şi speră că soluţiile dovedite de HeForShe vor constitui un exemplu de urmat şi pentru alţii", a mai spus şeful statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.