Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus iohannis, ORDIN pentru autorități în campania electorală: 'Orice abatere va trebui aspru și rapid sancționată'

klaus iohannis

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, într-o conferință de presă, la Palatul Cotroceni, despre elegerile parllamentere și campania electoraă.

"Mecanismele democratice nu trebuie blocate. Mandatul parlamentarilor se termină pe 20 decembrie. După această dată nu mai pot vota decât legi simple. Ar fi catastrofal pentru România să nu avem parlament funcțional. Tocmai pentru că avem o criză sanitară trebuie să facem ca România să nu rămână fără un legislativ cu puteri depline.

Citește și: Codrin Ștefănescu, atac dur la Marcel Ciolacu: ‘I-a ras pe toți!’

Autoritățile au organizat bine alegerile locale. Avem experiența acestui scrutin car ene permite să îndreptăm erorile inerente. procesul de votare nu presupune riscuri majore, însă campania electorală da.

Au fost stabilite reglementări mai strice pentru campania electorală. Avem marele avantaj că trăim într-o eră digitală și pot expune în mediul online programele. Le recomand candidaților să se orienteze către aceste metode alternative.

Nu mai putem vorbi de mitinguri de susținere și solivcit autorităților să fie atente. Orice abatere va treui aspru și rapid sancționată", a spus Klaus Iohannis,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.