Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus iohannis, ORDIN pentru ministrul Predoiu în privința interimatelor din justiție: 'Nu mă joc, nici nu dictez, prezidez'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a spus, în cadrul dezbaterii pe care o arganizat-o la Biblioteca Centrală Universitară, ce va face în privința interimatelor din justiție.

"La mijlocul lunii decembrie, expiră interimatele din justiție. Trebuie rezolvată pentru a găsi soluția bună. În rapoartele MCV, ni s-a spus să găsim o soluție transparentă.

Citește și: Dan Barna trece la atac: ‘Are un tupeu special. Îl sfătuiesc să rămână în barca lui’

Eu l-am rugat deja pe ministrul Predoiu să trateze proirotar această problemă. Imediat după alegeri vooi vedea cât de repede este pregatit Ministerul Justiției cu această metodologie. Până în februarie, sper să fie ocupate aceste posturi. Procedura, în sine, legislația este seacă și nu satisface rapoartele MCV și nici opinia publică. Cum se încriu în concurs, cine selectează, cine evaluează.

Eu nu am de gând să fac rabat de la integritate. Pe scurt, meritocrație. Sunt un președinte care, real, se implică, care vine cu soluții. Nu mă joc, nici nu dictez, prezidez", a declarat klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.