Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis, prima ieșire după condamnarea lui Liviu Dragnea: 'Mulți lideri europeni au apreciat foarte, foarte pozitiv, rezultatul referendumului'

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis miting PNL Victoriei

Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă, miercuri după-amiaza, la Palatul Cotroceni, unde a abordat rezultatul referendumului. El le-a mulțumit, din nou, românilor pentru prezența masivă la vot și le-a transmis că marii lideri europeni i-au felicitat pentru mobilizarea exemplară, fiind primul referendum din UE, din ultimii ani, care a trecut.

”Am fost ieri, la Bruxelles, la două întâlniri politice importante, și anume o reuniune informală la Consiliul European și o reuniune a PPE-ului, popularii europeni. Și, pot să vă spun, dragi români, că foarte mulți lideri europeni, și nu numai cei din EPP, au apreciat foarte, foarte pozitiv, rezultatele referendumului. Acest referendum este de multă vreme încoace primul referendum din Uniunea Europeană care a reușit datorită vouă, dragi români. Și aceste felicitări le-am primit în numele românilor, în adevăratul sens al cuvântului. Și repet ceea ce am spus și cu alte ocazii în ultimele săptămâni: în Europa, românii contează, în Europa, România contează. Și după rezultatele de la referendum, ați primit felicitări de la cei mai importanți lideri europeni.

Citește și: Liviu Dragnea a fost înlocuit! Ce avere are cel care îi va lua locul de la Camera Deputaților

Dragi români,

Între timp, numărătoarea se apropie de sfârșit. Avem deja confirmate date care sunt foarte bune. Pe ambele întrebări de la referendum au răspuns cu „DA” 6.400.000 de români, auziți, aproape șase milioane și jumătate de români au răspuns cu „DA” hotărât la întrebările referendumului. Este un rezultat extraordinar de bun, care readuce România în normalitatea europeană, este un foarte mare succes pe care îl aveți voi, care vi se datorează vouă, dragi români!”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Vești importante pentru toți cei care primesc vouchere de vacanță! Ce se întâmplă cu acestea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.