Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis se implică în campanie: 'Vaccinarea în masă reprezintă singura soluție pentru a ne întoarce la normalitate'

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis, a vorbit, marți, într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni, despre campania de vaccinare și ceea ce trebuie făcut pentru repornirea economiei.

"Reformele nu pot să mai aștepte. 2021 este anul în care trebuie puse bazele unei însănătoțiri a economiei. Este esențaal să punem capăt epidemiei. 2021 ne oferă motive reale de speranță. Vaccinurile reprezintă încununarea eforturilor oamenilor de știință.

Citește și: Guvernul Cîțu introduce 'taxa pe ambalaj': La cumpărături vei achita câte 50 de bani în plus pentru fiecare sticlă sau doză cu bere, apă, suc .

Vaccinarea în masă reprezintă singura soluție pentru a ne întoarce la normalitate. De succesul campaniei de vaccinare reprezintă relansarea economică a României.

Este esențial ca această campanie de vaccinare să reușească, astfel încât să obținem imunizarea la nivel național. Le solicit tutorr să dea dovadă de implicare. Măsurile de protecție și vigilența rămân imperative. Suntem departe de o incidență a cazurilor care să ne permită o relaxare", a spus Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.