Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis spune că europarlamentarele sunt decisive: 'Vom ști dacă a câștigat România europeană sau cea anti-europeană. Asta este!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis scări Cotroceni

Klaus Iohannis a spus, joi seara, la Cluj-Napoca, la un eveniment în care și-a lansat cea de-a treia sa carte, că alegerile europarlamentare de duminică vor decide soarta României.

Președintele e de părere că în cazul în care PSD va câștiga din nou, românii aleg calea anti-europeană.

Citește și: Victor Ponta aruncă-n aer o viitoare alianță: Nu vom susține o asemenea formulă

”Mie nu îmi place să fac pronosticuri, însă îmi place să-mi promovez abordarea mea politică, de aceea merg prin ţară şi îi încurajez pe români să voteze şi la europarlamentare, dar şi la referendum. Este important. Referendumul este clar că îmi va da şi mie un răspuns. Voi şti duminică seara dacă românii au crezut ce le-am spus eu şi ce au spus şi partidele care îmi susţin acest referendum. Nu toată lumea îl susţine. Unii îl boicotează, aşa, pe şest. M-aş feri de dat tot felul de pronosticuri, însă în realitate miza la aceste alegeri este una imensă şi duminică seară vom şti dacă a câştigat România europeană sau România antieuropeană. Asta este!

Viitorul României este unul foarte bun dacă se implică și nu stau deoparte. Să meargă cu pieptul înainte în societate, în carieră. Trebuie să înțelegem că într-o democrație, viitorul îl facem noi, prin cea mai simplă metodă, prin vot. Lumea crede că votul nu contează, că e  important să ieșim în stradă după aia. Nu, e important să ieșim în stradă să ne spunem părerea, dar e important să ne folosim de vot, dacă nu ne folosim de el, apar astfel de accidente ale democrației, așa cum este actuala guvernare.”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Rareș Bogdan atacă dur Guvernul:’Mâncăm o șaorma, nu luăm autobuze turcești de tip cratiță’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.