Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis spune că Viorica Dăncilă l-a 'MEGA-DEZAMĂGIT': 'Nu a avut antecedente antidemocratice cunoscute mie, nu am prevăzut evoluția ulterioară'

Klaus Iohannis a precizat, miercuri seara, la sediul PNL, într-o conferință de presă, că Viorica Dăncilă, pe care o credea pro-europeană pentru că a fost eurodeputată, a fost o ”mega-deazmăgire” pentru el. ”Nimeni din România nu și-a imaginat că așa vor evolua lucrurile”, a adăugat președintele.

”Mi s-a prezentat ca pe o doamnă care a fost 10 ani în Parlamentul European și am crezut că are priviri euyr Nu am cunoscut-o, recunosc că este o mega-dezamăgire pentru mine pentru că lucrat împotriva românilor, acum spune că nu ea a fost acolo, că este nevinovată. Este ciudat. Ca rezultat final, spun că îmi pare rău. A fost o majoritate puternică în Parlament, PSD cu ALDE. Nu a avut antecedente antidemocratice cunoscute mie, nu am prevăzut evoluția ulterioară și cred că nimeni din România nu și-a imaginat că așa vor evolua lucrurile.”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Olguța Vasilescu șterge pe jos cu noul ministrul al Muncii: E total plopistă și nu înțelege nimic .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.