Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Laura Codruța Kovesi îl AMENINȚĂ pe Sebastian Ghiță: 'Revocarea unei măsuri nu înseamnă achitare'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Laura Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi a spus, despre revocarea definitivă a mandatului de arestare în lipsă a lui Sebastian Ghiță, că revocarea unei măsuri preventive nu înseamnă achitarea unui inculpat, reiterând faptul că nu a discutat niciodată cu fostul deputat despre extrădarea lui Nicolae Popa.

„Revocarea mandatului de arestare nu înseamnă achitare. Așteptăm soluțiile definitive. Eu nu comentez situația altor persoane. Eu comentez situația mea și vă spun că niciodată nu am discutat cu Sebastian Ghiță despre extrădare. Nu am cerut bani nici de la el, nici de la alții. Iar acest acuzații sunt fabulații și sunt contrazise de comunicate oficiale”, a declarat fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Citește și: Ieșire fulgerătoare a lui Rareș Bogdan la adresa lui Tudorel Toader! ‘Trebuie demis de urgență… Mizerabil gest!’

Precizările vin după ce Curtea de Apel Ploiești a admis, joi, contestația lui Ghiță și a dispus revocarea arestării preventive în lipsă în dosarul privind contractele de prestare de servicii IT. Decizia e definitivă.

„Curtea de Apel Ploiești admite contestația formulată de inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian împotriva încheierii (...) pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova pe care o desființează în totalitate și rejudecând cererea inculpatului admite cererea și dispune revocarea măsurii arestării preventive”, se arată în decizia Curții de Apel Ploiești.

Citește și: Dezastru pentru Dacian Cioloș! Lovitura primită azi

Acesta a fost ultimul dosar în care era dispusă arestarea preventivă a lui Sebastian Ghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.