Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Lecția de maghiară continuă: Cum s-a dus Orban al lor, într-o vizită neanunţată, la un spital din Budapesta

Viktor Orban

Premierul ungar, Viktor Orban, a făcut vineri o vizită neanunţată la un spital din Budapesta, după care a postat pe Facebook o înregistrare video cu vizita, a anunţat biroul de presă al prim-ministrului, citat de MTI.

Robert Bedros, directorul spitalului vizitat, St. Istvan, l-a pus la curent pe premier în legătură cu pregătirile făcute pentru gestionarea epidemiei cu noul coronavirus, procedurile de achiziţii şi management şi situaţia resurselor umane, scrie agerpres.ro.

Citește și: Violeta Alexandru nu își schimbă declarația privind dublarea alocațiilor și creșterea pensiilor

Cei doi au vizionat aripa spitalului rezervată tratării pacienţilor cu COVID-19, iar Viktor Orban s-a întâlnit de asemenea cu studenţi la medicină şi ucenici ambulanţieri care lucrează voluntari la spital.

Nu a fost prima astfel de vizită surpriză a lui Orban în spitale, cel puţin alte două similare, urmate de postări pe Facebook, având loc mai devreme în cursul acestei săptămâni, potrivit portalului Index.hu.

Citește și: Document oficial: Analiza rapidă a cazurilor confirmate de infecție cu coronavirus Covid-19 din România

Viktor Orban a afirmat de altfel mai devreme vineri, în intervenţia sa săptămânală la postul public de radio, că vizitele neanunţate la spitale vor continua. "Instinctul îmi spune că trebuie să merg să adun informaţii în spitale", a precizat el, citat de MTI.

Premierul ungar a menţionat în emisiunea de pe Kossuth Radio că măsurile de protecţie adoptate până acum în Ungaria pentru încetinirea epidemiei au avut succes, "dar marea provocare, testul real, este încă în faţa noastră", adăugând între altele că oamenii trebuie să accepte faptul că Paştele din acest an va fi diferit. Autocontrolul rămâne "cea mai bună armă" în actuala epidemie, a spus Orban în mesajul către unguri de Vinerea Mare, îndemnându-i să respecte în continuare distanţarea socială.

Citește și: Se dă liber la plecarea din țară! Ministerul Transporturilor va întocmi o procedură pentru grupurile de lucrători sezonieri care pleacă din România spre alte țări .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.