Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Lia Olguța Vasilescu, mesaj ciudat înainte de aducerea lui Radu Mazăre: 'Credeți că PSD îl aduce? Seamănă cu rețeta din 2016'

Radu Mazăre urmează să fie repatriat, luni seara, după ce a fost prins și arestat în Madagascar. Fostul primar PSD al Constanței are de executat mai mulți ani de pușcărie, iar multe sentințe sunt pe cale de a fi definitive. Lia Olguța Vasilescu a declarat, luni, cu doar câteva ore înainte de aducerea lui Mazăre, că ”e foarte ciudat că îl aduc chiar acum”, în condițiile în care Ministerul Justiției e condus de Ana Birchall, de la PSD.

”Cred că înseamnă același lucru cu aducerea lui Nicolae Popa, când Traian Băsescu avea nevoie de acel ceva. Este foarte ciudat că îl aduc chiar acum. Ministerul Justiției a făcut toate demersurile pentru a-l aduce în țară. E o armă politică, o armă electorală. Credeți că PSD îl aduce? Seamănă cu rețeta din 2016, când toți oamenii noștri erau aretați, în frunte cu mine, în campanie electorală. Sperăm să nu le iasă, că oamenii nu sunt proști, au văzut că justiția este folosită ca armă electorală.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la România TV.

Citește și: PSD aruncă bomba! Ce plănuiește alianța USR-PLUS să facă pe 26 mai .

Potrivit procedurilor, după ce este adus în țară, fostul primar trebuie încarcerat și apoi plasat în perioada de carantină de 21 zile, pentru că are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.