Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liderul PNL are vești proaste despre cele aproape 2 miliarde euro din PNRR, care au ajuns în România: Banii sunt blocați, trebuie să înaintăm cu reformele

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Florin Citu

Președintele PNL Florin Cîțu a vorbit, joi seara, la Antena 3, despre suma de 1,9 miliarde euro, bani din PNRR, care sunt în conturile României, dar și despre relația cu Klaus Iohannis

"Nu m-a abandonat Klaus Ioannis. Am acceptant ca premier să fie Nicoale Ciucă. pentru PNL este important pentru că era un atac la președintele PNL. Am găsit o formulă și mergem mai departe", a precizat liderul PNL.

"Cred că s-a folosit la ANAF, la casele de marcat. Banii sunt blocați, trebuie să înaintăm cu reformele. PNRR este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla României. Faci reformă, aceștia sunt banii.

De-abia am început, anul acesta avem reforma pensiilor, reforma salarizării. Vor fi scoase pensiile speciale din sistem, totul va fi pe contributivitate.

Nu cred că vreun politician vrea să le spună somânilor că nu vrea să facă reforme. E ca și cum le-ar lua bani din buzunare", a spus Florin Cîțu, referitor la PNRR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.